swingerklub aalborg anal gangbang

Lotte tøvede lidt, og fulgte efter. Så gik Mia en meter fra Jesper, og Lotte fulgte efter, de stillede sig med ryggen til, Mia bukkede sig fremover og trak g-strengen ned. Så dansede de væk fra os igen, Lotte kom over til mig igen, og dansede videre. Og jeg havde været i kælderen flere gange efter mere vin, var middagen overstået, og vi gik i de lidt blødere stole. Da Mia og Jesper tog hjem

Solcenter kolding erotisk massage privat

gik Lotte og jeg i seng, og havde en fantastisk gang sex, og jeg tænkte kun få gange på Mia, mens jeg tog min kone hårdt i doggystyle. Mia har "snydt lidt" med lidt silikone i brysterne.

swingerklub aalborg anal gangbang

Det var noget sy realistisk at side der med 1,5 meter til en anden fyr, og få. I stedet lage hun sig ned på knæ, tog min pik ud af boxerne, og gned den mellem sine bryster. De dansede meget tæt, og på et tidspunkt stod de og tog hinanden på brysterne. Så satte de sig på vores skød, og gnubbede røv mod vores pikke, samtidig med vi krammede bryster. Jesper og jeg var enige om at vi havde stået i køkkenet i lang tid, og havde ikke lyst at danse, så pigerne måtte danse med hinanden.


Frække damer billeder stor diller


Efter et par glas bobler, serverede Jesper og jeg med ikke thai massage birkerød hovedgade ren fisse så lidt stolthed, den mad vi havde fremtryllet. Og det var her det begyndte at blive rigtig spændene. Og Jesper siger at når de har brugt så mange penge på patter, så bør de også vises frem. De kikkede på hinanden, stod af, vendte sig om, bukkede sig ned, vippede kjolen op om måsen, så g-strengen blev synlig, og så var det bare for Jesper og jeg at kramme røv. Detaljer, skrevet af EL, visninger: 45480, min kone Lotte, ok jeg havde inviteret hendes veninde Mia og hendes fyr Jesper ti en rigtig traditionel og konservativ par middag. Både Jesper og jeg gå op i mad, og han kom et par timer før Mia, så han kunne hjælpe mig med maden. Mia og Jesper har lige inviteret os til om tre uger. Vi tog alle vores tøj på igen. Så fandt de på at vi skulle befries for vore jeans, de blev lynet op, og trukket. Så nu blev min pik gnedet af Mias røv og patter, og Jespers af Lotte. Men nej det var frækt. Efter et øjeblik begyndte Lotte så at give mig et blowjob, og Mia tog Jespers pik i munden. De satte sig på gulvet, spredte ben, og ind det var overladt til fantasien. Mine hænder var over alt på Mias vidunderlige krop, da hun på et tidspunkt stod og rystede røv mod mig, fik jeg mulighed for at et par fingre ind under hendes trusser, hun var glat, og våd. Og så satte de sig på vores skød, og gned deres nu nøgne kønsdele mod vores skridt. Det var monster frækt at. Til kaffe og dejlig rom. Lotte i en sort, og Mia i en rød. Jeg måtte knibe mig i armen, for at vide at dette var sandt. Mia spurte video gangbang haus hotel besuche nu Lotte om de skulle bytte igen, dette ville Lotte dog desværre ikke. Men det tog heller ikke længe før jeg sprøjtede Lotte ind i munden, og kort efter måtte Jesper også give efter. At jeg ikke kom, er et under.Hørsholm thai massage sex historier dk

Det blev til foie gras, højreb, og hjemmelavede. Lotte dækkede et pænt bord, og Mia kom.1800. Så begyndte pigerne at kramme og viske sammen. Nu var det Mias tur til at kopiere. Så sad Jesper der i hver vores stol, iført T-shirt, boxer og ståpik, mens pigerne gav os en lapdance. Så ville pigerne danse, og skruede op for musikken. De lagde sig så på knæ, kravlede hen til os, og begyndte at gnide deres patter mod vores skød.

Body to body thai massage tight teen

Da vi sad med vores koner og kærester ved vores sider og nød en øl, fortalte pigerne at de havde aftalt, at de skulle give os en lapdance, og at de ville være topløse, men at de gik hele vejen havde bestemt ikke været Lottes. Men den aften var de to piger blevet enige om at tage meget små og nedringe kjoler. Nu er hverken Lotte eller Mia særlig snerpede, de kan trods deres 40 år stadig finde på at solbade topløse, som både Jesper og jeg kan lide at se på, da de holder sig godt. Jesper og jeg sad i hver vores lænestol med åben mund og stirrede. To dejlige trunter, kun i g-streng, og stive nipler. Fantastisk syn, Mia var helt glat, og Lotte havde en Brasilianer. Jeg kunne ikke undgå at bemærke at Mias trusser smuttede i tasken, og jeg hentede en omgang.

swingerklub aalborg anal gangbang