Kom dine smerter til livs, forkæl dig selv, eller dem du holder. Køb gavekort, forkæl en du holder af med et gavekort til en god oplevelse. Kursus i Thai fodmassage, næste kursus bliver afholdt. . Watpo Fysiurgisk Thai Massage. Læs mere, slankebehandlinger, vi sikre dig resultater, med høj faglig viden og ekspertise får du den rette behandling, samt råd og vejledning i kost. Web Template created with Artisteer. Læs mere, nyheder hos Relax-massage. Wellness i køge

Sauna club vanløse odense drømme

thai massage adelgade.

Igennem mere en 12 år indenfor Watpo thaimassage, har jeg hjulpet mange af med sine gener som: Ryg og skuldre smerter, iskiasnerven, migræne, idrætsskader. Relax massage i Køge har mange forskellige massage og wellness behandlinger. Det er en kropsmassage, hvor en kombineret brug af teknikkerne påvirker og fornyer kroppens energistrømme. Det kan være alt fra ømme muskler til migræne til kramper.l. Læs mere, permanent Makeup. 200 år siden, da Kong Rama III beordrede, at al kundskab om thai massagen skulle samles i Wat Po templet i Bangkok, Thailands første åbne universitet. .


Erotische untersuchung erotische erfahrungsberichte


Ring til klinikken for at høre mere på tlf. Thai massagen er wellness i køge thai borgergade en 2500 år gammel behandlingsform, som kombinerer flere af Asiens massagearter med akupressur teknikker. Undervisning af Annie Diedrichen, som har været i intensiv træning hos eksperterne i Thailand. Det er også i dette tempel, jeg fik min uddannelse som thai massør. Thai - massage Hovedstaden - firmaer, adresser, telefonnumre.